Dvoukomorový modrý batoh Topgal MIRA 22020

Produkt trvale vyřazen z prodeje. Vyberte si jiný školní batoh z naší nabídky.

Modrý batoh s kostičkami pro starší školáky na prvním stupni ZŠ.

Katalogové číslo: MIRA 22020 Kategorie:

Hlavní charakteristika:

dvě komory a hluboká přední kapsa
přední komora členěná praktickým organizérem
pevná anatomicky tvarovaná záda
jednoduchý, stylový design

Dvoukomorový střih batohu MIRA je oblíbený u všech kluků na prvním stupni ZŠ. Objemem bude dobře sloužit nejméně do páté třídy ZŠ. Navíc s novým, univerzálním, do modra laděným stylovým designem s kostkami – líbí?
Zádová část batohu je tvořena pevným, polstrovaným systémem s lehkou hliníkovou výztuhou, která drží záda batohu ve správném tvaru. Polstrované, ergonomicky tvarované, jsou i ramenní popruhy. Ty nastavíte nejprve na délku díky utahování v jejich spodní části, a poté je utáhnete k tělu v jejich horní části tak, aby batoh od ramen neodstával. Výškově nastavitelný hrudní popruh zajistí to, aby batoh nesjížděl z ramen i drobnějším klukům.
Batoh má dvě hlavní komory, které pojmou vše potřebné. Zadní komora je o něco užší, dávejte do ní ty nejtěžší učebnice. V zadní komoře najdete i praktickou síťovou kapsičku na zip. Přední širší komora je členěna na dvě části polstrovanou přepážkou. Můžete tak od sebe oddělit učebnice a sešity, nebo učení a svačinku. Objemná je i přední oválná hluboká kapsa, která uvnitř ukrývá jmenovku a odnímatelnou karabinku na klíče.
Lahvičku na pití doporučujeme umístit do boční kapsy batohu. Vejde se do ní pohodlně lahev o objemu do 0,5 litru, třeba typu ZIVA.
Ani na modelu MIRA jsme nešetřili reflexními plochami – najdete je na ramenních popruzích, boku batohu i na jeho přední části a v lemech přední komory a kapsy.

Další vychytávky:

zátěr proti dešti
pevný materiál Topdura a nožičky na dně batohu
poutko na zavěšení batohu na lavici
poutko na přenášení batohu v ruce
batoh byl testován v ITC Zlín

Náš tip:

K batohu můžete dokoupit dvou klopové pouzdro PENN 22020 ve stejném designu, nebo vybírat ze zvýhodněných setů s pláštěnkou či pytlíkem na přezůvky.

Hmotnost 1,18 kg
Výrobce

Materiál

EAN

8592571014972

Výška

Šířka

Délka

Záruční doba

Vhodné pro

Řada

Motiv

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Nákupní košík