Modrozelený školní batoh Topgal CODA 22018

Produkt trvale vyřazen z prodeje. Podívejte se na aktuálně dostupné školní batohy pro 4. a 5. třídu.

Dvě komory, hluboká přední kapsa a univerzální design v tónech modré a zelené pro všechny školáky na prvním stupni ZŠ, kteří potřebují nosit na zádech velký náklad učiva.

Katalogové číslo: CODA 22018 Kategorie:

Hlavní charakteristika:

nový zvětšený střih – vhodný i na začátek druhého stupně ZŠ
pevná záda a anatomicky tvarované popruhy
objemný, ale přitom subtilní střih CODA

Oblíbený dvoukomorový střih batohu CODA doporučujeme pro školáky od 125/130 cm výšky. Díky svému velkému objemu bude dobře sloužit i na začátku druhého stupně ZŠ. Střih je úzký, takže bude vyhovovat i hubeným vysokým školákům.
Batoh má pevná, polstrovaná záda vyztužená lehkou hliníkovou výztuhou. Tu ale radíme nevytahovat, batoh by ztratil na pevnosti a tvaru. Navíc je výztuha superlehká.
Polstrované a ergonomicky tvarované jsou i ramenní popruhy, které zajistí pohodlné každodenní nošení i hodně těžkého školního nákladu. Ramenních popruhy lze regulovat na délku v jejich spodní části, ale můžete je utáhnout i k zádům v horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás.
Dvě hlavní objemné komory batohu pojmou všechno potřebné učení. Zadní komora je užší než přední, radíme do ní umístit nejtěžší učivo a směrem dopředu odlehčovat. V přední, širší komoře, je umístěna síťová kapsa na zip a jmenovka. Na čele batohu pak určitě využijete i praktickou hlubokou kapsu, třeba na přenášení svačinky, nebo penálu PENN 22018 ve stejném designu. V kapse je umístěna i odnímatelná karabina na klíče.
Batoh jsme vybavili reflexními prvky na všech jeho stranách – což dobře vidíte v detailních fotkách, kde je vyfocen ve tmě.

Další vychytávky:

ucho na zavěšení na lavici
poutko na přenášení batohu v ruce
dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA
plastové nožičky chránící dno
zátěr proti dešti – látka nepromokne
batoh prošel certifikací ITC Zlín na jedničku

Náš tip:

Děti nám rostou před očima, ale batoh může sloužit klidně 3 i více let. Nebojte, díky délce a nastavitelnosti ramenních popruhů batoh snadno upravíte na rostoucí záda vašeho školáka.

Hmotnost 0,96 kg
Výrobce

Materiál

EAN

8592571014958

Výška

Šířka

Délka

Záruční doba

Vhodné pro

Řada

Motiv

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Nákupní košík